Agroweb.rs: Sve o poljoprivredi na jednom mestu
Kupujete paradajz na pijaci? Evo kako da odmah znate da li je prskan

Kupujete paradajz na pijaci? Evo kako da odmah znate da li je prskan

Prema izveštaju iz 2023. koji je objavila Evropska komisija, u više od 20% testiranih uzoraka paradajza iz Srbije pronađeni su tragovi više od jedne aktivne materije pesticida...
Jaja japanske prepelice: Prirodni multivitamin iz sopstvenog dvorišta

Jaja japanske prepelice: Prirodni multivitamin iz sopstvenog dvorišta

Japanske prepelice su otporne, mirne i nezahtevne ptice. Odlične su za uzgoj čak i u manjim domaćinstvima...
Šargarepa i cvekla: Dobitna kombinacija za vaš imunitet i zdravlje creva

Šargarepa i cvekla: Dobitna kombinacija za vaš imunitet i zdravlje creva

Konzumacija šargarepe doprinosi snižavanju krvnog pritiska, jačanju imuniteta i usporavanju procesa starenja...
Kako da osušite bosiljak i ruzmarin za 30 minuta – bez dehidratora i bez greške

Kako da osušite bosiljak i ruzmarin za 30 minuta – bez dehidratora i bez greške

Znak da su biljke potpuno suve je kad list bosiljka šuška i lako se mrvi, a ruzmarin postane krckav pod prstima...
Koje vino piti uz koje jelo: Vodič za savršeno uparivanje

Koje vino piti uz koje jelo: Vodič za savršeno uparivanje

Vino se ne pije samo zbog uživanja – kada je dobro uklopljeno uz jelo, ono pojačava ukus svakog zalogaja. Pogledajte kako pravilno kombinovati vina i hranu....
Sve što treba da znate: Kada koristiti jabukovo, a kada alkoholno sirće u domaćinstvu?

Sve što treba da znate: Kada koristiti jabukovo, a kada alkoholno sirće u domaćinstvu?

Za turšiju birajte alkoholno sirće zbog stabilnosti, a za zdraviju ishranu i prirodne tretmane – jabukovo sirće je bolja opcija...