Voćarstvo - Agroweb.rs
Ne zaboravite letnju rezidbu kajsije – jedan potez koji menja celu sezonu!

Ne zaboravite letnju rezidbu kajsije – jedan potez koji menja celu sezonu!

Letnja rezidba nije samo tehnička radnja – to je ključna intervencija za dugovečnost, zdravlje i rodnost kajsije...
MAF RODA kalibratori - Precizno sortiranje voća uz vrhunsku tehnologiju

MAF RODA kalibratori - Precizno sortiranje voća uz vrhunsku tehnologiju

Svetski priznata MAF RODA tehnologija sada je još pristupačnija korisnicima u Srbiji, uz lokalnu podršku kompanije Simpak...
Pravi momenat berbe breskve produžava njeno čuvanje – evo kako da ga prepoznate!

Pravi momenat berbe breskve produžava njeno čuvanje – evo kako da ga prepoznate!

Zrela breskva može da stoji do 5 nedelja, dok nektarina može trajati i do 7 sedmica – ako se ubere u pravom trenutku i čuva kako treba...
Đubrenje borovnice: Kako postići visoke prinose bez narušavanja kiselosti zemljišta

Đubrenje borovnice: Kako postići visoke prinose bez narušavanja kiselosti zemljišta

Borovnica traži kiselo zemljište, ali još veću pažnju traži pravilno đubrenje. Svaka greška u izboru đubriva ili načinu unošenja može da prepolovi rod i naruši zdravlje zasada....
Da li kruška u Srbiji ima budućnost? Analiza domaće proizvodnje i grešaka u tehnologiji

Da li kruška u Srbiji ima budućnost? Analiza domaće proizvodnje i grešaka u tehnologiji

Najveći neprijatelj domaćih voćara je kruškina buva, štetočina koja pravi ogromne štete i obeshrabruje mnoge da uopšte pokušaju s proizvodnjom...
Ne preskačite ovu meru: Proređivanje jabuka ključno za kvalitetan rod

Ne preskačite ovu meru: Proređivanje jabuka ključno za kvalitetan rod

Dodatno proređivanje omogućava da preostali plodovi dobiju više svetlosti, prostora i hranljivih materija za optimalan razvoj...
Zaboravljena kraljica voćnjaka: Zašto je dunja najbolji prirodni lek iz bašte

Zaboravljena kraljica voćnjaka: Zašto je dunja najbolji prirodni lek iz bašte

Plod dunje sadrži između 79 i 86% vode, u kojoj su rastvorene brojne hranljive materije poput prirodnih šećera, organskih kiselina, vitamina, tanina i pektina...